Év végi csoda Háromszéken: túlélték a hídról lezuhanó autó utasai

Túlélték a balesetet annak a gépkocsinak az utasai, amely Kovászna megyében a maksai hídról a betonárokba zuhant a 11-es országúton. A szokatlan baleset vasárnap délután, valamivel négy óra előtt történt, az autó Sepsiszentgyörgyről Kézdivásárhelyre tartott - tájékoztat a stiri.covasnamedia.ro.

A portálnak nyilatkozó Nicoleta Marin, a megyei rendőrkapitányság szóvivője elmondta, a bajt az okozta, hogy a Brassó megyéből származó sofőr veszélyes előzésbe kezdett, és elvesztette a kontrollt az autó fölött, a gépkocsi pedig a hídról a betonárokba zuhant, a mederben folyó Sepsibesenyő-patak kellős közepébe.

A sofőr mellett egy 54 éves nő utazott, akit ki kellett szabadítani a zuhanás miatt összepréselődő karosszéria fogságából. Bár a nő mindössze kisebb sérüléseket szendevett, kórházba szállították.

A sofőr kisebb karcolásokkal, zúzódásokkal megúszta. A megyei katasztrófaelhárítás szóvivője, Marius Tolvaj elmondta, a sofőr visszautasított a kórházba utalást. A Brassó megyei autóvezető ellen testi sértés vádjával eljárás indult.

Kapcsolódók

Kimaradt?