Leparkolt autóban találtak holtan két fiatalt Szilágy megyében

Szokatlan tragédia történt szombaton a Szilágy megyei Bobota község határában: egy leparkolt autóban két fiatalembert holtan találtak, egy harmadik pedig eszméletlen volt.

A megyei katasztrófavédelem szóvivője, Maria Cristea elmondta, délután fél háromkor egy helybéli riasztotta a rendőrséget. A helyszínelés során már csak a 23 éves bukaresti sofőr, valamint a mellette ülő Dâmbovița megyei 21 éves fiatalember halálát tudták megállapítani.

A hátsó ülésen eszméletlen állapotban hevert az autó tulajdonosa, egy 23 éves Călărași megyei fiatal. Őt azonnal kórházba szállították. A szóvivő elmondta, az autón nem találtak ütközésre utaló jelet, így az autóbalesetet kizárták. A boncolási eredmények után tudják megállapítani a halál pontos okát.

A tragédiához valószínűleg a kipufogócsőből származó gáz vezethetett, az egyik rendőr beszámolója szerint a motor működött, amikor kiértek a helyszínre. Ez alátámasztja azt az elképzelést, hogy fiatalok csak pihenni akartak pár órácskát, a járó motor viszont végzetesnek bizonyult.

Kimaradt?