Ajándékgyűjtési akciót szervez Marosvásárhelyen a MAG

Egy doboznyi szeretet néven hirdet ajándékgyűjtési akciót a Mai Generáció Ifjúsági Szervezet Marosvásárhelyen a hátrányos helyzetű gyerekek számára.

A cipősdobozba csomagolt ajándékokat december 20-ig várják az akció szervezői, a város több helyszínén is átveszik: a Dr. Bernády György Közművelődési Alapítványnál , Horea utca 6 szám, keddtől péntekig 9-től 15 óráig. A Zanza cafe & lounge, Rózsák tere 52 szám, hétfő-vasárnap: 09:00-22:00, G kávézó , Cuza Vodă utca 33 szám, hétfő-vasárnap 11:00-02:00, Café Tutun,  Köteles Sámuel utca, hétfő-vasárnap 10:00-24:00, Koronka Panzió, Koronka 397/H, hétfő-vasárnap 08:00-20:00.

A becsomagolt cipős dobozra kérik, hogy jól láthatóan írják fel, milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánják az ajándékot. „Az ajándékcsomagolásnál gondoljon arra, hogy mi az, aminek saját gyermeke is örülne” – olvasható a felszólításban. Ugyanakkor arra kérik az ajándékozókat, hogy az adomány mellett rejtőzzön egy dísz is, amellyel segítik a szeretet karácsonyfáját.

Az összegyűjtött ajándékokat 2015. december 23-án, szerdán adják át a rászoruló gyermekeknek.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni az adománygyűjtések fontosságát, nem lehet elégszer kiemelni, hogy az adományozónak ez milyen hópehelynyi erőfeszítés, mellyel egy egész ünnepét, vagy akár telét bearanyozhatja egy rászorulónak.

Kimaradt?