Nyílt napok, kiállítás és vásár a nagykárolyi piarista nővéreknél

Tárt kapukkal várják az érdeklődőket a piarista nővérek nagykárolyi rendházában december első két napján, amikor az elmúlt évekhez hasonlóan az adventi-karácsonyi kiállítással egybekötött vásárt is tartanak.

A látogatók ilyenkor a nővérekkel együtt lakó gyerekek hétköznapjaiba és az ünnepi készülődésbe kapnak betekintést.1128-nyiltnap

A rendházban karácsonyvárás fontos része az ajándékok, dísztárgyak elkészítése, melyekből mindig kiállítást is nyitnak. A kis szobák és folyosók gyertyákkal, adventi koszorúkkal, asztali- és fali díszekkel, angyalkákkal, változatos ajándéktárgyakkal lesznek színesebbek. A kézzel készített különlegességhez a bentlakó gyerekek mosolya is társul, ettől lesz különleges a látogatás.

December 1-én és 2-án reggel 9 és este tíz 10 óra között minden vendéget szeretettel vár Jutka nővér, Tünde nővér, Ágnes, Bori, Gabica, Angica, Kinga, Melissza, Erika, Mónika, Marika, Mariska, Roxi, Krisztina, Renáta, Mónika, Szintia, Beáta, Tündike, Enikő, Kriszta, Gabica, Lívia, Kasszandra, Daniella, Andrea és Jolánka.

Kimaradt?