Nagyszabású esküvői kiállítás volt Csíkszeredában

Negyedszerre szervezett esküvői kiállítást Csíkszeredában a Hunguest Fenyő Szálloda. A hétvégi rendezvény leglátogatottabb programja idén is az menyasszonyiruha-bemutató show volt.

Zsinóros, asszimetrikus, csipkés és kristállyal ékesített - minden stílust láthattunk trendi menyasszonyi ruhakölteményt a szombati csíkszeredai esküvői kiállításon.

Több mint 40, esküvővel kapcsolatosan szolgáltató cég képviseltette magát idén a Hunguest Fenyő Hotel által negyedik éve megszervezett esküvői kiállításon. Az ingyenes belépést biztosító rendezvényre a legtöbb érdeklődőt az esküvői öltözeteket felvonultató divatbemutató képezte: több százan, állva tapsoltak a kifutón bemutatott menyasszony- és vőlegényruháknak.

A kifutó különlegessége volt idén egy székelyudvarhelyi kisvállalkozás, a Helvien, amely a régi magyar és székely díszítést modern szabásmintákkal ötvözte. Majd, a klasszikus vőlegény-divat bemutatót követően, díjaztak is: a Viktoria Marriage esküvői ruhaszalon az idei csíkszentimrei szépségkirálynőt, Helgát választotta a szalon a cég 2016-os arcának.

A divatbemutatóra több helyi fodrászat, kozmetikai- és virágszalon közreműködött, de a modelleken és kiállításon is szemlélni lehetett helyi ékszerészek munkáit is. A szinte fullasztóan zsúfolttá váló divatbemutató terem mellett külön termekben lehetett válogatni az esküvőhöz tartozó tárgyak, kellékkel és szolgáltatások katalógusaiból, forgatni az esküvői fotósok portfólióit, vagy megkóstolni a Fenyő Étterem esküvői menüjét.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?