A Tankcsapda is Párizsba tartott az Air France-gépen

Az Air France egyik kényszerleszállást végrehajtó gépén utaztak az USA-ból Párizs felé a Tankcsapda zenekar tagjai szerda hajnalban, arról, hogy mit tapasztaltak, Lukács László énekes számolt be a Klubrádióban. A Tankcsapda összes tagjai is azon a Párizs felé tartó repülőgépen ült, amely egy bombafenyegetés miatt végül Salt Lake Cityben hajtott végre kényszerleszállást szerda reggel.

Lukács László énekes szerint Los Angelesből indultak, jóval az indulás előtt kiértek a reptérre, mert számítottak a hosszadalmasabb biztonsági vizsgálatokra. Különösebb extra átvizsgálás viszont nem volt, felszállás után az út is zökkenőmentesen alakult, egészen addig, amíg egyszer csak arra nem kértek minden utast, foglalje el a helyét, mert a Utah állambeli Salt Lake Cityben leszállnak.

Landolás után FBI-osok és biztonságiak vették körbe a gépet, az utasokat beterelték a terminálba, ott mondták el nekik, miről van szó. Mindenkit kikérdeztek, nem láttak-e gyanús utast vagy technikai berendezést. A gépet közben átvizsgálták, de nem találtak semmit, és aki akart az utasok közül, azzal a géppel is továbbutazhatott Párizs felé vagy megvárhatta a következő repülőt.

Kapcsolódók

Kimaradt?