Charlie Sheen elismerte, hogy HIV-pozitív

Charlie Sheen hivatalosan is bejelentette egy amerikai tévéműsorban, hogy HIV-pozitív. A hír már nem óriási meglepetés: eddig is sokan úgy tippelték, hogy ő lehet az a hollywoodi színész, akinek HIV-fertőzéséről eddig is írtak a lapok, de név említése nélkül.

"Azért vagyok itt, hogy elismerjem, valóban HIV-pozitív vagyok. De meg kell állítanom ezeket a féligazságokkal és ártalmas sztorikkal való támadásokat, amik arról szólnak, hogy annyi ember életét veszélyeztettem, ami nem állhatna messzebb a valóságtól" - idézte a hvg.hu az 50 éves színész tévés vallomását.

Négy éve érezte először, hogy valami baj lehet, amikor súlyos fejfájások gyötörték. Először agydaganatra gyanakodott, de a tesztek elvégzése után kiderült, hogy HIV-pozitív. "Kemény dolog ezt a három betűt megemészteni, igazi fordulópont az ember életében" - mondta Sheen.

Amikor arról kérdezték, hány embert avatott be a betegségéről, azt mondta: "eleget ahhoz, hogy ilyen helyzetbe kerüljek". Állítása szerint évek óta zsarolják azzal egyes emberek, hogy kiszivárogtatják a hírt a bulvársajtónak, de a színész eddig mindig fizetett valamennyit nekik: "Nem akarok mellélőni, de milliókról beszélünk. Csak azt felejtik el ezek az emberek, hogy ezt a pénzt a gyerekeimtől veszik el: öt gyermekem és egy unokám van" – jelentette ki.

Kapcsolódók

Kimaradt?