Király Viktor kiesett a Voice-ból

Nem jutott tovább Király Viktor az amerikai The Voice showműsorban, az énekes a Facebookon mondott köszönetet a rajongóknak.

„Sajnos nem sikerült továbbjutnom, de sikerült ismertté válnom; ez még csak a kezdet, köszönöm a sok támogatást, és boldog vagyok, hogy eddig eljutottam” – többek között ezt posztolta ki a Facebookra Király Viktor csütörtökön hajnalban, miután kiesett az amerikai The Voice tehetségkutatóból – írja a hvg.hu.

Király Viktor több selejtezőkör után hétfőn mutatkozott be az amerikai The Voice élő showjában, ahol Lisa Stansfield dalát, az All around the worldöt adta elő, ezután lehetett rá szavazni. A szerda esti adásban Gwen Stefani csapatból a szavazatok alapján csak ketten jutottak tovább, a fennmaradó négy versenyzőből viszont a csapatfőnök Stefani csak egyet választott ki továbbjutásra, és az nem Király Viktor volt. Annak ellenére történt ez így, hogy pár napja éppen Stefani csapott le Király Viktorra, hogy a csapatába válassza.

Érdekes körülmény, hogy szerdán valaki úgy írta át a Voice Wikipedia-oldalát, hogy Király Viktort kiesőként jelölte meg, miközben ekkor még szavazni lehetett rá. Az oldalt visszajavították, de Király Viktor kiesése bejött.

Kapcsolódók

Kimaradt?