A zsűri nem küldte volna haza Ráduly Botit az X-Faktorból

A romániai X-Faktor harmadik élő show-ját a sepsiszentgyörgyi Ráduly Botond tökéletes előadása indította, de annak ellenére, hogy a zsűrit és a közönséget is lenyűgözte, nem juthatott tovább – a nézői szavazatok kevésnek bizonyultak.

manoboti szomoruVasárnap este az Antena 1-en láthatóan fájdalmas meglepetésként vették tudomásul mind a műsorvezetők, mind a bírák, nem különben a közönség, de legfőképpen Boti, hogy ő lett az est első kiesője, mivel nem érkezett elegendő sms, ami továbbsegíthette volna.

Boti lesújtott arccal, de a maga nyugodt hangnemében annyit mondott búcsúzóul: „Örülök, hogy itt lehettem. Egy álom volt. De az élet megy tovább.” Rajongóinak pedig marad a remény, hogy betartja ígéretét, és nem hagyja abba az éneklést. Facebook-oldalán is sokan biztatják, hogy ne adja fel, alapítsa meg a saját csapatát, hiszen rengetegen vannak már, akik megvennék az albumát.

Nem csak szurkolói, de a zsűritagok is szomorúan fogadták a történteket. „Nagyszerű hangja van, nagyon rossz elmenni látni őt” – mondta Boti mentora, Dan Bittman, de a keményen kritizáló Cheloo-ból is a sajnálat tört elő: „Imádom őt, szenzációs rockhangja van. Ma semmiképp nem küldtem volna haza”.

raduly nagyotalakit

Egyértelmű tehát, hogy Ráduly Botondnak nem volt gond sem a hangjával, sem a kiállásával. Robbie Williams Let Me Entertain You című számát november 25-én úgy adta elő, mint egy igazi rocksztár, a zsűri is tapsolt, a közönség soraiból néhányan fel is álltak. Amint rajongói oldalán többen is megjegyezték: az X faktor megvan benne, biztosan hallani fogunk még róla.

Kimaradt?