Kidobta két hónapos gyermekét az ablakon egy anya Kolozsváron

Feltételezhetően kidobta második emeleti lakásának ablakán kéthónapos gyermekét egy anya Kolozsváron. Az Evenimentul Zilei napilap tájékoztatása szerint a csecsemő holttestére a járókelők bukkantak rá.

A megyei rendőrkapitányság szóvivője, Carmen Livia Jucan a Vocea Transilvanieinek elmondta, kedd délután fél háromkor riasztották a rendőrséget, hogy egy újszülött, aki egy tömbház előtti parkolóban, a betonon hever, kieshetett a második emeletről az Aurel Vlaicu utcában (Szamosfalvi út). A helyszínre kiérő mentősök már csak a kicsi halálát tudták megállapítani.

A rendőrség szerint a borzalmas tettet az anya követhette el, hiszen egy szemtanú azt állítja: látta, amint egy nő kidobja a gyermeket az ablakon. Meg nem erősített információk szerint a nő román állampolgár, férje pedig jordániai.

A házaspárnak a csecsemővel együtt hét gyermekek van, négy Jordániában, három pedig Romániában tartózkodik. Feltételezések szerint a három gyermek, az anya és a nagymama együtt voltak a lakásban, amikor a kéthónapos baba meghalt. A rendőrség azt sem tartja kizártnak, hogy a tragédia az anya és a nagymama közti szóváltás miatt következett be.

Az ügyészség vizsgálatot indított az ügyben.

Kimaradt?