Győzike az Eurovíziós Dalfesztiválra készül

Gáspár Győző nemzetközi megmérettetésről álmodik, együttesével az Eurovíziós Dalfesztivált vették célba, ere készülve most angolul tanul, de a magyar dalban lovári nyelven is énekelne.

Elég volt a limonádé dalokból, amik semmiről nem szólnak! A Romantickal kint a helyünk az eurovíziós fesztiválon, hogy végre egy roma csapat angolul és a romák nyelvén képviselje hazánkat a világ színe előtt"– szögezte le Győzike a Bors megkeresésére.

A benevezéshez magyar és angol nyelven is be kell küldeni egy-egy dalt, ezzel a feladattal pedig már majdnem teljesen kész vannak. „Lovári betétet is tervezünk, In­diától Luxemburgig, Brüsszelen át a lovári ugyanaz, ugyanúgy beszélik. Ez összeköt minket, így adta magát, hogy központi téma a rasszizmus lesz" – magyarázta határozottan Győző.

Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka oldalán azonban még akad teendője, ha a világ színe előtt akar bizonyítani. A lányok jól beszélnek angolul, Győzike most feküdt neki a nyelvtanulásnak. Nem csak olyan dalokkal, de olyan színpadi műsorral szeretnének előállni, amiről az egész világ beszél majd. „Nagyon kevés, ha valaki egy szűk estélyiben színpadra áll, és elénekel egy dalt. Általunk nem három topmodell megy ki a döntőre, hanem három isten­adta tehetség, úgyhogy a sikerünket el lehet könyvelni"- mondta Győzike.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?