Százhat gyereke van már Európa legtermékenyebb férfijának

Százhat gyereket nemzett, és még többet szeretne Európa legtermékenyebb férfija.

A „gyerekcsinálónak” becézett, 46 éves holland Ed Houben 32 éves korában lett spermadonor, de csalódást okozott számára, hogy az általa segített nők még arra sem érdemesítették, hogy megemlítsék a nevét az utódoknak. Az Amszterdamban élő férfi így az utóbbi években a természetes megtermékenyítést választotta, és nem utasít vissza egyetlen anyává válni óhajtó nőt sem.

Ed Houben büszke arra, hogy a világ minden tájáról meglátogatják a nők. Van már gyereke Brazíliában, Hong Kongban, Ausztráliában, Japánban, és a lista valószínűleg bővülni fog, mert a férfi 50 éves koráig tervezi a „gyerekcsinálást”.

Vallomása szerint a legforgalmasabb napon hat nőt ejtett teherbe, a legidősebb 49 éves volt. Eddig négy ikerpárt nemzett, az őt választó nők negyven százaléka leszbikus, négy lánynak vette el a szüzességét, a megtermékenyített nők 20 százalékának pedig a férje is jelen volt a szobában az aktus alatt.

Ed Houbenről a GQ magazin friss száma is nagy riportot közölt. A lapnak azt nyilatkozta, hogy pénzben nem, de gyerekáldásban annál gazdagabb. 

Kimaradt?