Együtt emlékezik október 6-án az RMDSZ, az EMNP és az MPP

Az aradi vértanúk kivégzésének 166. évfordulóján közös megemlékezésre hívja a marosvásárhelyi magyarságot az RMDSZ Maros megyei, illetve marosvásárhelyi szervezete, az Erdélyi Magyar Néppárt és a Magyar Polgári Párt.

A szokásos helyszínen, a Székely Vértanúk Emlékoszlopánál kerül sor az október 6. megemlékezésre, kedd délután 5 órától. Az összefogás jegyében hirdetett rendezvény az RMDSZ Maros megyei és marosvásárhelyi szervezete kezdeményezésére, a Szövetség, az Erdélyi Magyar Néppárt és a Magyar Polgári Párt együtt szervezi a megemlékező ünnepséget.

A szervezők tisztelettel meghívják a politikai alakulatok képviselőit, valamint az őket szimpatizáló civileket, hogy vegyenek részt az 5órától kezdődő eseményen, hogy közösen emlékezzenek a Székely Vértanúk Emlékművénél. „Összefogtunk, együtt erősek vagyunk!” – olvasható a felhívás.

Azok, akik koszorút kívánnak elhelyezni az emlékműnél, arra kérik, hogy jelezzék szándékukat a Maros megyei RMDSZ-nél (Dózsa György út 9 szám), illetve telefonon a 0265-264 442 számon, legkésőbb október 5-én, 14 óráig.

 

Kimaradt?