Friss paparazzi képek Charlotte hercegnőről és György hercegről

Egy ausztrál magazin közölt paparazzi képeket Charlotte hercegnőről és bátyjáról, György hercegről. A palota dühöng, Vilmosék őrjöngenek, a világ meg sóhajtozik, milyen cukik a gyerekek.

Hiába fenyegetőzött jogi csatározással Vilmos herceg és Katalin hercegné, hogy ha megzavarják a magánéletüket, beperlik a médiamunkásokat, a parazzikat nem érdekelte a dolog. Öt hónapja ugyanis a kis Charlotte hercegnő képei a legértékesebbek a magazinpiacon, mindent meg is tettek azért, hogy legalább egy képet készíthessenek róla.

Nos, ez most az egyiküknek sikerült. Befényképezett a Kensington palota kertjébe, amikor György herceg és Charlotte hercegnő a dadájukkal, Maria Teresa Borralloval sétálgattak, majd megnézték, ahogyan Anna hercegnő helikoptere leszáll a parkban.

A képeket a lesifotós minden bizonnyal megpróbálta értékesíteni Angliában is, de az ottani lapok jó ideje nem közölnek ilyen jellegű képeket a királyi családról, félve a jogi következményektől. Egy ausztrál magazin azonban nem volt ilyen finnyás, és lehozta a fotókat. Katalin hercegné egyelőre nem szólalt meg az ügyben.

Kimaradt?