Székelyudvarhelyi lány nyerte az erdélyi magyar szépségversenyt

A 17 éves székelyudvarhelyi Péter Izabellát választották szépségkirálynőnek a Pearl Erdély Arca Szépségverseny múlt hétvégi kézdivásárhelyi gálaestjén – számoltak be honlapjukon a szervezők.

A kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház nagytermében tartott döntőben a hölgyek utcai viseletben, fürdőruhában, majd estélyi ruhában vonultak végig a színpadon. A korábbi versenyekhez hasonlóan, a zsűri idén is felmérte a lányok beszédkészségét, akiknek az egy-egy kérdésre kellett választ rögtönözniük.

A döntőn a legszebbnek a 17 éves székelyudvarhelyi Péter Izabella bizonyult, aki másodmagával egy törökországi üdülőparadicsomba utazhat. A zsűri első udvarhölgynek a 21 éves székelykeresztúri Gáspár Noémit, második udvarhölgynek a marosvásárhelyi György Renáta Tündét választotta, akik egy-egy kétszemélyes görögországi utat nyertek.

Az idei versenyre rekordszámban, mintegy 841-en neveztek be Erdélyszerte. A megmérettetés több mint három hónapon át zajlott, a lányok az online szavazatok, sms-ek és az online szakmai zsűri döntése, szavazatai alapján jutottak tovább szakaszról szakaszra. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?