Futott Kovács Péter, ahogy a lába bírta

Az együtt sportolás örömét népszerűsítve, az RMDSZ Ügyvezető Elnökségének futócsapata – Kovács Péter ügyvezető elnök, Pauer Andrea főkönyvelő és Kovács Zsolt előadó – is részt vett a munkaközösségeknek szervezett futamon, vasárnap délelőtt Kolozsváron.

A ,,Minden kilométer számít” szlogenű mezben versenyző trió az 5.2 kilométeres táv teljesítése után elmondta: az ilyen versenyek azért szerethetők, mert a részvétel a lényeg, és nem a győzelem.

,,Az egészséges életmód és a sport népszerűsítése volt a cél, hogy megtapasztaljuk az együtt szaladás örömét, közös sikerélményben legyen részünk. A futás a biciklizéssel és úszással együtt jó ideje szerves része a mindennapjaimnak, ezt a fajta elkötelezettséget és tudatosságot másoknak is szeretem átadni, a kollegákat is sokszor bátorítom arra, hogy az irodai életünk mellett találjanak időt a sportolásra. Az Ügyvezető Elnökségen dolgozó munkatársak közül jó néhányan sportolnak, belső házi szabályunk szerint, aki valamilyen komolyabb megmérettetésen vesz részt, az másnap extra-szabadnapot igényelhet” – nyilatkozta a verseny után Kovács Péter, az RMDSZ ügyvezető elnöke.

A 2011 óta minden évben megrendezett közösségi futóversenyen idén 172 csapat, 808 egyéni jelentkező, összesen majd ezer futó állt a rajtvonalhoz.

Kimaradt?