Ők a világ egyik legfurcsább párosa

Magas hegyek csúcsán, éles sziklaszirteken, tengerek mélyén végzett akrobatikus pózolásaik dokumentálásával vált ismertté egy fiatal brazil pár.

A 23 éves Leonardo Pereira és 18 éves Victoria Nader néha hátborzongató képeket posztolnak az Instagramra közös kirándulásaikról.

A két fiatal egy sziklamászáson ismerkedett meg, és rögtön összekötötte őket az adrenalin hajhászása.

„Imádjuk az adrenalint és a kalandot, úgyhogy semmi sem állíthat meg. Mindennap halljuk, hogy bolondok vagyunk. Első alkalommal kicsit féltem, akkor csak a szikla szélére mertem kiülni, aztán már ott lógtam a szikla szélén, és rávettem Victoriát is, hogy próbálja ki” – mesélt a kezdetekről az ABC tévéadónak Leonardo, akit a „Ha azt hiszed, hogy a kaland veszélyes, próbáld ki a rutint: halálos” aforizma inspirál.

Többen azt állítják, hogy az életveszélyes mutatványaikról készült felvételek photoshoppal hamisították, ám ezt a fiatalok tagadják. Szerintük ez könnyen leellenőrizhető.. „Nem használunk biztosítókötelet, csak én vagyok ott és az önbizalmam. Szeretünk veszélyesen élni, mert korlátaink feszegetésével érezzük igazán, hogy élünk" - mondta Victoria.

Kimaradt?