Maradtak tandíjmentes helyek a BBTE néhány társadalomtudományi szakán

A kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Szociológia és Szociális Munkásképző Karán a szeptemberi pótfelvételi alkalmával is fel tudnak venni hallgatókat tandíjmentes helyekre a szociológia, szociális munka, kulturális antropológia, humánerőforrás-menedzsment BA szakokon és az NGO menedzsment mesterin a 2015-2016. tanévre.

A magyar nyelvű képzésre bejutó diákok több érdekes terepgyakorlaton vehetnek részt, valamit az egyetemmel együttműködő szakmai szervezeteknél és cégeknél fizetett szakmai diákmunkát is vállalhatnak az érdeklődők.

A BBTE Magyar Szociológia és Szociális Munka Intézete és a Budapesti Corvinus Egyetem Szociológia és Társadalompolitika Intézete között fenálló együttműködési megállapodás alapján a BBTE szociológia, kulturális antropológia BA alapképzésen, valamint a mesteri programokon magyar nyelven tanulók kettős diplomát szerezhetnek, amennyiben beiratkoznak a partneregyetemre, és ott legalább egy félévet tanulnak, a megállapodás feltételei között. A BCE-n felvett tárgyakat és a kapott érdemjegyeket a BBTE-n automatikusan elismerik, és fordítva.

A felvételi beiratkozáshoz szeptember 7-10. között várják a hallgatókat. További részleteket a felvételiről a bbteszociologia.ro és a bbte-szocialismunka.ro honlapokon találnak az érdeklődők.

Kimaradt?