Ismét megjelentek az országutakon a gyorshajtókat elrettentő bádog-rendőrautók

Vadul tapossa a gázt az autós az országúton, amikor váratlanul kirajzolódik a távoli kereszteződésben egy rendőrautó kontúrja. Mit tesz? Megijed, és legalább annyira lefékez, hogy ne haladja meg a megengedett sebességet.

Az útkereszteződésbe érve azonban káromkodik egyet, legjobb esetben nevet, majd ismét rátapos a gázpedálra. Nem másért, de kiderült, hogy amit a távolból látott, nem rendőrautó volt, hanem egy bádogból készült utánzat.

Biztos szinte az összes autóssal fordult már elő hasonló eset Romániában. Az országban már két éve megjelentek a forgalmasabb utak mellett a gyorshajtók elrettentetésére a rendőrökről vagy rendőrautókról készült bádogutánzatok. Ezeket azonban szép lassan mindenütt megrongálták ismeretlen tettesek, vélhetően az átvert sofőrök, és eltűntek az utakról.

Most azonban ismét megjelentek az autósokat riogató rendőrautó-utánzatok. A vocetransilvaniei.ro beszámolója szerint a napokban Beszterce-Naszód és Suceava megye határán, a DN17-es jelzésű út egyik kereszteződésébe került egy. A rendőrök ígérete szerint valamennyi megrongált darabot újakra cserélnek az egész országban.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?