Tragédiával ért véget az érettségire igyekvő Kolozs megyei fiatal motorozása

Életét vesztette csütörtök este motorbalesetben a Kolozs megyei Dengelegen egy 21 éves fiatalember. FRISSÍTÉS: Az áldozatot Debreceni István Attilának hívják.

A Someșeanul.ro beszámolója szerint az ördöngösfüzesi fiatalember Kolozsvárra igyekezett, ahol másnap biológiai írásbeli vizsgája volt a pótérettségin. Dengelegre ért, amikor egy mellékutcából kitolatott a főútra egy személygépkocsi, amelyet egy 31 éves szamosújvári nő vezetett. Az autó olyan hirtelen került a motoros elé, hogy az ütközést már nem lehetett elkerülni.

A motorkerékpár a másik sávra sodródott, és nekicsapódott egy szemből érkező teherautónak. A fiatalember a helyszínen életét vesztette. A nő ellen gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indítanak vizsgálatot.

FRISSÍTÉS: Az áldozatot Debreceni István Attilának hívták, és a Kolozs megyei Ördöngösfüzes nemrégiben elhunyt alpolgármesterének fia volt. A Someseanul.ro beszámolója szerint édesanyja sokkot kapott a hírre, hogy rövid idő leforgása alatt a férje után a fiát is elveszítette, az asszonyhoz ki kellett hívni a mentőket is. A 21 éves fiatalember egyébként nagyon büszke volt a motorkerékpárjára, a közösségi oldalakra sok fotót tett fel a kétkerekű járművéről.

Kimaradt?