Nyílt utcán késelték halálra Morgan Freeman fogadott unokáját

Elhunyt Morgan Freeman fogadott unokája, akit vasárnap hajnalban, nyílt utcán késeltek meg. A New York-i Washington Heights közelében történt incidens után a 33 éves E'Dena Hinest a Kolumbiai Presbiteriánus Kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

A fiatal nő, Freeman első feleségének unokája volt, halálával kapcsolatosan a következő nyilatkozatot adta ki a Szemfényvesztők sztárja: „A világ soha nem fogja már megismerni a tehetségét és hogy mennyi mindent tudott nyújtani. A barátai és a családja nagyon szerencsés volt, hogy ismerhette őt, a csodás lényét. Csillaga továbbra fényesen ragyog majd szívünkben, gondolatainkban és imáinkban. Nyugodjék békében!” – emlékezett meg közleményében Morgan Freeman.

A feltételezett gyilkost a helyszínen őrizetbe vették, jelenleg pszichiátriai vizsgálatok várnak a férfire, akit Hines teste felett térdelve találtak a rendőrök. A New York Post szerint a férfi Hines volt barátja, és amikor a rendőrség a helyszínre érkezett, artikulátlanul üvöltött a nő teste felett.

Kimaradt?