Frissen festett pad tette tönkre egy kézdivásárhelyi férfi nadrágját

Frissen festett padra ülve tönkretette nadrágját, ezért kártérítést követel egy kézdivásárhelyi férfi. A károsult a Kovászna megyei Fogyasztóvédelmi Hivatalhoz fordult panaszával, és felrótta a kézdivásárhelyi önkormányzat alkalmazottainak, hogy nem helyeztek ki figyelmeztető táblákat az újrafestett köztéri padokhoz.

Elmondta, hogy 130 lejes kárt szenvedett, amikor ráült a padra és a friss festék összekente nadrágját. Mircea Diacon a háromszéki Fogyasztóvédelmi Hivatal főfelügyelő helyettese rámutatott, hogy a panaszos férfi azzal is elégedetlen volt, hogy a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatalhoz beadott panaszlevelére nem kapott választ. A fogyasztóvédők vizsgálják a panasz megalapozottságát.

Mircea Diacon szerint az általa vezetett hivatal rendszeresen kap bizar, de többé-kevésbé megalapozott panaszokat. Példaként említette annak a polgárnak az esetét, aki egy nekrológot rendelt egy helyi napilapban, de az késve jelent meg, ezért a rokonok, ismerősök nem voltak jelen a temetésen. Mint kiderült a hirdetés csak az elhunyt temetése után jelent meg az újságban. 

Kimaradt?