Kisbabát találtak egy kertben elásva Sókúton

Egy halott lány újszülött testét találta meg pénteken a rendőrség a szlovákiai Sókúton, egy családi ház kertjében - adták hírül a Bumm és a Parameter szlovákiai hírportálok.

A rendőrségi szóvivő szerint egyelőre nem sikerült megállapítaniuk, hogy a kisbaba élve született-e, mint ahogy azt sem, pontosan hány hónapos volt a csecsemő.

A rendőrség újszülött meggyilkolásának vádjával indított eljárást a kisbaba 32 éves édesanyja ellen. A szomszédok elmondása szerint a nő három gyereket nevel, sokan nem is tudtak róla, hogy született egy negyedik gyereke is.

A kisbaba halálának pontos idejét és okát, valamint egyéb információkat az elrendelt boncolás után fogják nyilvánosságra hozni.

A Nový Čas információi szerint a kisbaba édesapja jelentette a szörnyű esetet a rendőrségnek, majd kiérkezésük után az édesanya mutatta meg a pontos helyet, ahova a kisgyereket elásták.

A család komoly anyagi problémákkal küzdött, ennek ellenére azonban a község polgármestere szerint a gyerekek édesanyja kellőképpen törődött gyermekeivel.

Kimaradt?