Csalókat kaptak el Kézdivásárhelyen

Csalók gyűjtenek csatornatakarítási díjat Kézdivásárhelyen, hívja fel a figyelmet a háromszéki rendőrség. Borsos árat fizetett egy kézdivásárhelyi cég hiszékeny alkalmazottja, de a rendőrségnek sikerült elfognia a csalókból álló társaságot.

Nicoleta Marin szóvivő szerint a céhes városi céget szerdán kereste fel három férfi, akik egy köztisztasági vállalat alkalmazottjaiként mutatkoztak be, és közölték, hogy el kell végezzenek egy csatorna tisztítási munkálatot, amiért a cég hiszékeny alkalmazottjától 2150 lejt igényeltek.

A 29 éves titkárnő kifizetett 1000 lejt, amiért cserébe számlát és nyugtát kapott, és abban maradtak, hogy csütörtökön kifizeti a különbözetet is. Később, amikor a köztisztasági vállalatnál érdeklődött, kiderült, hogy annak nincs tudomása olyan jellegű munkálatokról. Ekkor ébredt rá a titkárnő, hogy csalás áldozata lett, és értesítette a rendőrséget.

A nyomozóknak sikerült azonosítani a csalókat, három 24 és 37 év közti férfi személyében, akiket kihallgattak és csalás vádjával indítottak ellenük eljárást. 

Kimaradt?