A Harry Potter filmek folytatásáról álmodik a rendező

A legendás filmkészítő, aki az első két kötetből csaknem tizenöt évvel ezelőtt forgatott filmet, egy rádióműsorban említette meg váratlanul, hogy szívesen visszatérne a potteres időkhöz.

Hozzátette persze, hogy a jövőre moziba kerülő „kiegészítő” történet, a Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) is biztosan nagyszerű lesz, azt egyébként kollégája, David Yates rendezi. A történet a Harry születése előtti időkben játszódik majd, Columbus pedig éppen ellenkező irányban szeretne eltérni a regények kronológiájától: a főszereplők felnőttkorát álmodná vászonra.

„Egyszerűen lenyűgözőnek tartom, hogy vajon mi történhetett velük abban a 19 évben, ami kimaradt A halál ereklyéi II-ből” – mondta A bölcsek kövének és A titkok kamrájának megfilmesítője a news.moviefone.com szerint. Mindez azonban főleg azon az emberen múlik, aki életre hívta a páratlan népszerűségnek örvendő varázsvilágot, mégpedig J. K. Rowling-on. „Nincs bátorságom felhozni neki ezt a témát, mert annyira tisztelem. Azt kell tennie, amit csak szeretne, viszont imádnám, ha tudnám, hogy arról a bizonyos 19 évről mi jár a fejében” – sóhajtott fel Columbus.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?