A rendőrök elütöttek egy kerékpárost, majd elhajtottak

Járőröző rendőrök fényes nappal elütöttek egy kerékpárost, felsegítették az útról, s mintha mi sem történt volna, elhajtottak.

A jelenet egy Călăraşi megyei település egyik útkereszteződésénél játszódott le kedden. Egy arra közlekedő autós lefilmezte, a Facebookra felöltött felvételt pedig átvették a hírtelevíziók is.

A videón látszik, amint a mérsékelt sebességgel közlekedő járőrautó nekimegy egy váratlanul felbukkanó biciklisnek. A kerékpáros jó nagyot esik, vélhetően erősen megütötte magát. A rendőrök kiszálltak az autóból, felsegítették a földről, néhány szót váltottak vele, majd továbbhajtottak.

Un politist accidenteaza un biciclist pe trecerea de pietoni, apoi pleaca linistit la treburile lui!Politistul se numeste Adrian Serban si se afla la volanul autoturismului IPJ Călărași, cu numărul de înmatriculare MAI 27229.

Posted by WTF News on Tuesday, July 21, 2015

A felvételhez rengeteg hozzászólás érkezett Facebookon. Többek szerint a járőrök szabályosan közlekedtek, a balesetért a kerékpáros tehető felelőssé, de abban szinte mindenki egyetértett, hogy a rendőröknek abban az esetben is ki kellett volna hívniuk a mentőket, ha az áldozat nem sérült meg súlyosan.

Kimaradt?