Súlyos motorbalesetet szenvedett a Barátok közt sztárja

Lélegeztetőgép tartja életben Rékasi Károlyt, a Barátok közt sorozat színészét, aki kedden súlyos motorbalesetet szenvedett Budapesten – számolt be a magyar sajtó.

A Hír24 szerint Rékasi Károly kedden, a 22. kerületben szenvedett motorbalesetet - az információt később a Barátok közt sajtósa is megerősítette. A portál infói szerint a baleset elég komoly volt, a színészt a Honvédkórház intenzív osztályán ápolják, és az állapota olyan súlyos, hogy lélegeztetőgépre kellett kapcsolni. A Blikk szerint Rékasi medencéje és a törzse sérült meg, zúzódások borítják a testét.

Szemtanúk szerint (szintén Blikk-infó) az ütközés után Rékasi Károly öt métert repült, és eleve olyan erejű volt az ütközés, hogy a balesetben részes autónak még a kereke is kitörött. A Hír24 cikke szerint a baleset akkor történt, amikor Rékasi a motorjával egy kocsit akart megelőzni, annak sofőrje azonban kanyarodni akart, így a színész belerohant az autóba.

A baleset körülményeit vizsgálják, az biztosnak tűnik, hogy az egyetlen sérült a Barátok köztben Bartha Zsoltot alakító színész. 

Kimaradt?