Öt bűncselekményt követett el egyszerre egy háromszéki férfi

Egyszerre öt bűncselekményt követett el egy háromszéki férfi, aki részegen, hajtási nélkül vezetett egy forgalomba be nem írt robogót, elgázolt egy gyalogost, majd elmenekült a helyszínről.

Nicoleta Marin rendőrségi szóvivő szerint hétvégén az esti órákban egy közúti balesethez riasztották a szörcsei rendőröket, miután a település területén elgázoltak egy 17 éves lányt, de a tettes elhagyta a helyszínt.

A rendőrök a személyleírás alapján hamar azonosították az elkövetőt, akit otthonában találtak. Megszondáztatták és kiderült, hogy 0,70 milligramm/ liter alkohol volt a leheletében. A nyomozók szerint a 32 éves férfi ittasan, hajtási engedély nélkül vezette a forgalomba be nem írt robogót, és amikor elgázolta a fiatal lányt, ijedtében elhagyta a helyszínt.

Nicoleta Marin szerint a tettes ellen öt bűncselekmény elkövetésének vádjával indítottak eljárást, így testi sértés, ittas és hajtási nélküli vezetés, forgalomba be nem írt jármű vezetése és a baleset helyszínének elhagyásának vádjával vizsgálják.

Kimaradt?