Hamarosan vacsorázni, házasodni és partizni lehet az égben Kolozsváron

Három különleges rendezvény és egy országos premier Európa Ifjúsági Fővárosában: Kolozsvár az első olyan város Romániában, ahol házasságot lehet majd kötni a levegőben, egy 50 méter magas platformon.

A SHARE the Sky esemény kettős céllal jött létre: az első Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosának a népszerűsítése Romániában és határain kívül is, a másik meg a helyi közösségek bevonása abba a jótékonysági ügybe, amelyet a Kolozsvár 2015 szervezőcsapata a Day 15 júliusi stratégiai projektének szellemében tervez. A szervezők összesen 15 felemelkedésre számítanak július 18-án, szombaton, majd vasárnap, július 19-én további 8-ra.

Házasodni az égben

Július 18-án, a kolozsvári Sétatéren található Kaszinó előtti emelvényen egy különleges emelőgép fogja több mint 50 méter magasba emelni az ifjú párt a családtagjaik, a barátaik és a kolozsvári Polgármesteri Hivatal hivatalos képviselője jelenlétében a házasságkötés érvényesítése érdekében. A zenei aláfestés is különleges lesz, a magasban Alexandra Violin fog hegedülni a 8 szerencsés párnak.

Akik „mennyei mennyegzőre” vágynak,  egy maximum egyperces videót kell készítsenek a szerelmükről, és azt elküldeniük a day15@cluj2015.ro címre, 2015 július 2. éjfélig. Az Ifjúsági Főváros szerelmi történeteit online az olvasók és érdeklődők rendelkezésére bocsájtják a szervezők a www.facebook.com/day15cluj és a www.cluj2015.eu oldalakon.

Partizni az égben

A Day 15 rendezvénysorozatnak köszönhetően ismét nemes cél érdekében bulizhatunk július 18-án. Az esemény alatt 7 másik felemelkedésre is sor kerül. Azok, akik a Dj-vel együtt a levegőben bulizhatnak, a Kaszinó körül jelenlevő, meg a Day 15 oldalán előzetesen beregisztrált emberek közül lesznek kiválasztva.  Minden további információt hamarosan közölni fogunk a Day 15 projektjének a hivatalos facebook oldalán: www.facebook.com/day15cluj.

Érinteni az eget

Az Érintsd meg az eget egy kitüntetés, amellyel a szervezők tíz tehetséges kolozsvári fiatalt szeretnének megszólítani, akik lenyűgöző tanulmányon kívüli tevékenységet folytatnak. A levegőben tartott esküvő és buli után, július 19-én, vasárnap a mindenkit meghívnak egy 50 méteres magasságban zajló gourmet étkezésre.

A Breakfast in the Sky 30 perces reggelit jelent 69 euróért, a Lunch in the Sky 45 perces ebédet jelent 79 euróért, a Dinner in the Sky 99 euróba kerül, ehhez pedig Alexandra Violin élő zenéje is jár. A befolyó összeg egy részét ösztöndíj formájában a Kolozsvár 2015 szervezőcsapata osztja majd ki 10 diák vagy egyetemista számára.

Kimaradt?