Hospice otthonba került Bobbi Kristina Brown

Hospisce otthonba került szerdán Bobbi Kristina Brown, a néhai Whitney Houston lánya, aki öt hónapja szenvedett visszafordíthatatlan agykárosodást, közben a fiatal nő barátját fizikai bántalmazás és lopás miatt beperelték.

A 22 éves Bobbi Kristina Brownra atlantai otthona fürdőkádjában, arccal a vízbe fordulva január 31-én barátja, Nick Gordon és egy ismerőse talált rá. Kórházba szállítása után mesterséges kómában tartották, családja azonban később bejelentette, hogy az orvosok szerint visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett.

A Houston család szerdán közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a gondos orvosi kezelés ellenére Bobbi Kristina Brown állapota tovább romlik, ezért átszállították egy hospice otthonba.

Bár vádat senki ellen nem emeltek a hatóságok, Bobbi Kristina Brown bíróság által kirendelt gondnoka, Bedilia Hargrove azonban szerdán fizikai bántalmazás és lopás miatt 10 millió dolláros keresetet nyújtott be Nick Gordon ellen egy Fulton megyei bíróságon.

A kereset azt állítja, hogy január 31-én Bobbi Kristina Brown és Gordon hangos szóváltásba keveredett. Mikor később a fürdőkádban rátaláltak, öntudatlan volt, a szája feldagadt és egy foga ki volt ütve. A dokumentum szerint a Gordonnal való veszekedés vezetett ahhoz, hogy „Brown életveszélyes testi sérüléseket szenvedett”. A férfi állítólag Brown bankszámlájáról felhatalmazás nélkül több mint 11 ezer dollárt vett ki, mialatt barátnője kómában feküdt.

Gordon úgy nőtt fel Bobbi Kristina mellett, mint Whitney Houston nem hivatalosan adoptált fia. Később a két fiatal együtt járt, és Houston halála után már férj és feleségként emlegették egymást a nyilvánosság előtt, holott törvényesen nem házasodtak össze. Bobbi Kristina Brown családja februárban megtiltotta Gordonnak, hogy a kórházban látogassa őt.

Bobbi Kristina Brown esete kísértetiesen hasonlít anyja, Whitney Houston Grammy-díjas énekesnő sorsához, akit 2012-ben Beverly Hills-i szállodai lakosztálya fürdőkádjában találtak holtan.
 

Kapcsolódók

Kimaradt?