Jövő vasárnap is énekel a szentgyörgyi fiú a román X-Faktorban

Mivel a november 11-i romániai X-Faktor első élő show-ján kiválóan szerepelt a sepsiszentgyörgyi Ráduly Botond, ezért a második, jövő vasárnap az Antena 1-en követhető adásban is versenyezhet.

raduly-botond

A háromszéki fiatalember nyolcadikként lépett színpadra, Adam Lambert Whataya want from me című számát énekelte. A tizenöt produkcióból kettő előadóinak a zsűri, illetve a negyedik bíró: a közönség döntése alapján búcsúzniuk kellett az X-Faktortól, Dan Bittman szentgyörgyi mentoráltja azonban mind az X-Faktor-bírák, mind a nézők támogatását maximálisan élvezhette.

Szülővárosában az egyik rádióadó is síkra szállt Manó győzelméért, az ekként becézett fiú támogatására reklámspottal szólítják fel a helybelieket: szavazzanak a 1313 sms-számon Botira minden vasárnap 20.30-tól, a show ideje alatt, a „Raduly” név beküldésével.

A szurkolók a hét többi napján is láthatják kedvencüket: az Antena 2 Xtra Factor címen hétfőtől csütörtökig kétszer negyedórában, 18.15-től és 20.55-től megmutatja, kivel mi történik a kulisszák mögött, pénteken pedig 19.30 és 21.10 között a hét eseményeiből összeállítást közvetítenek.

Kimaradt?