X-Faktor: kevésbé ment az erdélyi lányoknak – de vitték őket

Ötödik döntőjéhez érkezett az X-Faktor, nyolcan léptek színpadra, egyikük utoljára. Antal Tímea és Csobot Adél a következő élő show-ban is énekelhetnek, bár előadásuk ezúttal nem volt hibátlan.

Csobot Adél legutóbb nem csak pozitív kritikát kapott, ezért Malek Miklós úgy érezte, szükség van rá, hogy találkozzon a rajongóival, ebből merítve energiát a folytatásra. A fiatal lány még muffint is sütött látogatóinak, annyira várta a nagy találkozást.

csobotadel masolat

A november 10-i megmérettetésre kivételesen egy lírai dalt választottak mentorával, méghozzá a Bangles Eternal Flame című dalát. Nyilván oka volt annak, hogy eddig nem próbálkoztak lassú számmal, hiszen ez esetben volt idő a túlzott koncentrálásra, ami rettentően sok hamis hangot eredményezett. Geszti Péter szerint az a lány szerencséje, hogy produkcióihoz nagyon sokat hozzá tesz a személyisége, így a kisiklások ellenére szerethető az, amit csinál. Nagy Feró pedig ezúttal „csak a tisztelet hangján tudott szólni” ezúttal, „régi bolondot” ennek ellenére szeretné újra látni.

antaltimi masolat

Antal Tímea előző előadásáról azt mondták: több volt benne az erő, mint a szív. Timi technikai tudásához kétség nem fért soha, azt azonban többször a szemére vetették, hogy nem képes érzelmeket vinni előadásaiba. Ezúttal Kelly Clarkson Behind the hazel eyes című dalával igyekezett bizonyítani. Nagy Feró „elhitte” neki, amit csinált, de Keresztes Ildikó még mindig csinált szenvedélyt látott benne, és Geszti Péternek is úgy tűnt: hiányzott belőle a harmónia.

Párbajoznia azonban egyik lánynak sem kellett. Az X-Faktorból Fehér Zoltánt küldték haza, vetélytársa, Stone még maradhat.

Kimaradt?