Gyergyóban is elkezdődött a kampány

November 9-én elkezdődött a december 9-ei parlamenti választást megelőző hivatalos kampányidőszak, még 30 nap áll a jelöltek rendelkezésére, hogy bizonyítsák rátermettségüket a választópolgároknak. Moldován József, a Parajd-Székelykeresztúr-Gyergyó körzet képviselőjelöltje a Gyergyói-medencében töltötte ezt a napot.

gyergyokampany

Délelőtt Gyergyóalfaluban tartózkodott, ahol a helyi piac előtt Gáll Szabolcs polgármesterrel közösen kihelyezték a jelölt első választási reklámtábláját, ezzel mintegy jelképesen elindítva a kampányt. Moldován József a helyszínen kifejtette: „Számomra az a legfontosabb, hogy az emberekkel és a közösség elöljáróival találkozzak. Nemcsak a kampányomat építem erre, hanem a képviselői munkámnak is ez lesz az alapja. Ahogyan eddig is, a következő egy hónapban is azon leszek, hogy minél több településre eljussak, hogy minél több választópolgárral találkozzak személyesen, hogy meghallgassam gondjaikat és őszintén, egyenesen beszéljek a megoldásokról. A közösségünk azt várja tőlünk, hogy a legégetőbb problémákkal foglalkozzunk: a munkahelyteremtéssel és a vidék valós fejlesztésével. A kampányomban én erről beszélek, képviselőként ezért fogok dolgozni.” Gáll Szabolcs polgármester ugyanakkor kiemelte, a közös táblaállítással azt is bizonyítják, hogy jól tudnak közösen dolgozni, fiatal, erős, lendületes csapatot alkotnak. {loadposition szeben}

A képviselőjelölt délben Gyergyóremetére utazott, ahol aktívan részt vett a már hagyományos Önkormányzati Sportnapon. Itt a gyergyói terület önkormányzatai (G10) mellett Hargita Megye Tanácsa is képviseltette magát. Moldován József több sportágban is kipróbálta magát, focizott, ping-pongozott és sakkban is megmutatta tudását.

Kimaradt?