Hogyan öltözzünk magyar nacionalistának? (GALÉRIA)

Korábban megmutattuk, milyen ruhadarabokat érdemes vásárolni, ha egy reggel arra ébredünk, hogy román nacionalisták vagyunk. Most a magyar nacionalisták öltözökére fókuszálunk.

Egészséges patriotizmus és gyűlölködő nacionalizmus között van különbség, ezt igyekeztünk figyelembe venni, amikor a ruhadarabokat válogattuk. A probléma, hogy a két érzést gyakran próbálják összemosni, a legártalmatlanabbnak tűnő hazafiság mellett is megjelennek azok a szimbólumok, amelyeket a szélsőjobb birtokol.

Aki mégis nyíltan vállalja, hogy megvív a nemzetet veszélyeztető globaliberális háttérhatalmakkal, az alább látható ajánlatokat kapja tőlünk. Aki pedig nem akar hadakozni, csak megélni magyarságát, annak inkább ajánljuk ezeket a valóban ízléses darabokat, amelyeket a gyűjtemény összeállítása közben találtunk.

(Címlapi képünk készítője: Alexandru Petrescu)

Fotó: magyarharcos.hu Fotó: users.atw.hu/probalomki Fotó: users.atw.hu/probalomki Fotó: users.atw.hu/probalomki Fotó: users.atw.hu/probalomki Fotó: magyarbolt.ro Fotó: magyarharcos.hu Fotó: nemzetipolo.hu Fotó: magyarharcos.hu Fotó: szkitanemzeti.hu Fotó: magyarharcos.hu Fotó: szkitanemzeti.hu

Kimaradt?