Hét románt vádolnak egy 20 éves angol nő megerőszakolásával

Szerdán kezdődött meg a southamptoni bíróságon annak a hét román állampolgárnak a pere, akiket azzal vádolnak, hogy január 16-án négy órán keresztül szexuális erőszaknak vetettek alá egy 20 éves angol nőt. A vádlottak között van egy 13 éves fiú is.

A Mirror beszámolója szerint az áldozat egy metróaluljáróban találkozott az egyik vádlottal, a 33 éves Mihăița Palie-vel, aki meggyőzte, hogy kísérje el a lakására. Itt őket hat másik román állampolgárságú férfi – a 20 éves Nicut, a 37 éves Octavian Militaru, a 41 éves Ion Matei, a 21 éves Nicolae Ghinea, a 20 éves Radu-Florin Panciuc és egy 13 éves fiú – várta, akik négy órán keresztül erőszakolták az angol lány. Az egészet le is filmezték egy mobiltelefonnal. Mikor a nő kiszabadult a házból, egy nyilvános telefonról hívta a rendőröket január 16-án hajnalban.

A beszámolóból az is kiderül, hogy a rendőrség elfogta a hét férfit, őrizetbe vették, ám egyelőre mindent tagadnak. A vád ellenük előre megfontolt emberrablás és szexuális erőszak elkövetése. 

 

Kimaradt?