Hogyan öltözzünk román nacionalistának? (GALÉRIA)

Eljöhet még az idő, és arra eszmél az egyszeri magyar ember, hogy szíve mélyén mindig is román nacionalista volt. Beiratkozik a Noua Dreaptă soraiba, nagyot ünnepel december elsején, rémálmai a megvalósult autonómiáról szólnak, de főként: leváltja a ruhatárát. Most ehhez szolgálunk tanácsokkal egy kis gyűjtemény segítségével.

Az interneten számos helyen találni román nacionalista ruhákat, a fejfedőtől a karkötőig mindenfélét. Igyekeztünk széles körből válogatni, hogy mindenki megtalálja egy pálfordulás esetén azt, ami a legjobban illik hozzá.

Címlapi képünk forrása: flamuraverde.wordpress.com

Forrás: dulce-romanie.ro Forrás: hanora.ro Forrás: madalinfocsa.wordpress.com Forrás: magazin-nationalist.ro Forrás: magazin-nationalist.ro Forrás: magazin-nationalist.ro Forrás: magazin-nationalist.ro Forrás: magazin-nationalist.ro Forrás: magazin-nationalist.ro Forrás: magazin-nationalist.ro Forrás: produsenationaliste.ro Forrás: produsenationaliste.ro Forrás: produsenationaliste.ro Forrás: produsenationaliste.ro Forrás: sarpmk.blogspot.ro Forrás: sarpmk.blogspot.ro Forrás: sarpmk.blogspot.ro Forrás: vladturcanu.blogspot.ro Forrás: vladturcanu.blogspot.ro Forrás: vladturcanu.blogspot.ro

Kimaradt?