Találgatják, ki lehet a magyar lottónyeremény gazdája

Három napja tartja lázban Magyarországot az a kérdés, hogy kié lett a hihetetlenül nagy összegű lottónyeremény. A Bors is megpróbált közelebb jutni a megoldáshoz, azonban a Szerencsejáték Zrt. érdeklôdésükre azt közölte, hogy a nyertes személyérôl semmiféle felvilágosítással nem szolgálhat. Ezután más megoldásokat kerestek.

Egy hatvanhoz közeli asszony nyerte meg minden idők második legnagyobb lottónyereményét, vélik.

Mint írják, érdekes információkra bukkantak internetes fórumokon. Olvasóik közül többen is úgy vélik, hogy a beikszelt számok egy család születési évszámai, ahol az apa 1955-ben, az anya 1956-ban, egyik gyermekük 1983-ban, míg a másik csemete 1990-ben látta meg a napvilágot.

Az ötödik számra is van a hozzászólóknak elmélete: a 18 az egyik legnépszerûbb szám a tippelők között: ez testesíti meg a pénzteremtést és a karriert.

"Mindegyik szám rendkívül erős, karizmatikus szám" – állítja a Borsnak Kiss Zoltán Zéró numerológus. Két, úgynevezett mesterszám is van a sorban, arról nem is beszélve, hogy a szerencsehozó 5-ös is szerepel a számok között. Említhetnénk még a 90-et, ami a legmagasabb szellemi szám. Kiss úgy véli: irigylésre méltó a helyzete annak, akinek a családjában ilyen születési évszámok vannak.  

Kapcsolódók

Kimaradt?