banner_xRg6ZFl6_Koldok_970x250.gif
banner_30Cewl4A_Copy of 1_300x250.gif

Őrizetbe vették az amerikai filmszínészt, Pulitzer-díjas írót

Sam Shepard amerikai filmszínészt, Pulitzer-díjas írót őrizetbe vették ittas vezetés gyanúja miatt az új-mexikói Santa Fében.

A színészt egy belvárosi étteremnél tartóztatta fel a rendőrség hétfőn, miután bejelentés érkezett hozzájuk a hely biztonsági szolgálatától egy feltehetőleg ittas sofőr miatt.

A 71 éves Shepard megpróbált elhajtani autójával, ám a jármű kézifékje behúzva maradt. A színész azt mondta a rendőröknek, hogy két tequilát ivott és azt te¤rvezte, hogy hazavezet.

Shepard nem volt hajlandó alávetni magát a szondáztatásnak, de belement a helyszíni józansági tesztbe, amelyen el is bukott. Kedd délután óvadék ellenében kiengedték. Ügynöke nem kívánta kommentálni a történteket.

Shepard 1979-ben kapott Pulitzer-díjat Buried Child című drámájáért. Filmes pályafutása - Bomba bébi, Acélmagnóliák, Viharszív, A Sólyom végveszélyben, Szerelmünk lapjai - mellett elismert zenész, rockbandájával a Szelíd motorosokban szerepelt.

A színésznek a jelek szerint a mostani volt efféle ügye: 2009 januárjában sebességtúllépés és ittas vezetés miatt tartóztatták le Illinois államban. Akkor elismerte a bíróságon a szabálysértéseket és pénzbüntetésre, valamint közmunkára ítélték.

banner_4BtporpC_300x250-HU.jpg

Kimaradt?