Papagájnak nézte az Antena3 a kisebbik Julio Iglesiast (VIDEÓ)

Közleményben tiltakozott pénteken a legendás spanyol énekes, Julio Iglesias és fia, Julio Iglesias Jr. menedzsmentje amiatt, hogy az Antena3 televízió csütörtökön gyakorlatilag papagájnak nézte a fiatalabbik előadóművészt.

A két énekes együtt készül koncertezni Romániában, előbb Kolozsváron, majd Bukarestben lépnek fel. Ebből az alkalommal a fiatalabbik Iglesiast meghívták az Antena3 stúdiójába, Mihai Gâdea Sinteza zilei című műsorába. A beszélgetés témája a romániai turnéjuk volt.

Az adás utolsó perceiben Mihai Gâdea műsorvezető ártatlanul felajánlotta Iglesiasnak, hogy megtanítja néhány román szóra. Arra a kérte az énekest, hogy ismételje utána: „Jos Băsescu!” (Le Băsescuval!). Iglesias a kérésnek nevetve eleget tett.

https://www.youtube.com/watch?v=6atLlw6YfEw

A pénteki közlemény szerint az énekes nem ismeri a román politikusokat, fogalma sem volt arról, hogy a műsorvezető a volt román államfő elleni jelszavak ismétlésére kérte fel, azt hitte, hogy egy román köszönési formára tanítják a stúdióban. Iglesias menedzsmentje minősíthetetlennek nevezte azt, hogy az Antena3 műsorvezetője tudatosan félrevezette a meghívottját, és biztosította közvéleményt arról, hogy a spanyol énekeseket nem érdekli a politika.

Kimaradt?