Andreea Escát követelték a román férfiak a Playboy címoldalára

Eddig nem közölt információt osztott meg a nyilvánossággal a Playboy romániai kiadásának legelső főszerkesztője. E szerint a férfimagazin első számának címlapján Andreea Escát, a PRO TV sztárhíradósát szerették volna látni az olvasók.

Dan Boerescu a paginademedia.ro portálnak adott interjút. Felidézte, hogy a Playboy 1999-es romániai indulása előtt a kiadó piackutatást végzett. Ennek eredménye a szerkesztőket is meglepte, ugyanis felmérésük szerint a címlapon a legtöbben Andreea Escát, nem pedig valamelyik akkori híres hazai szépséget szerették volna látni az olvasók.

Tény, hogy a PRO TV híradósa már akkor nagyon népszerű volt a romániaiak körében. „Nem mintha Esca nem lenne szép, de meg sem próbáltunk ajánlatot tenni neki. A Playboy címlapjára nem kerülhet híradós” –magyarázta Boerescu. A nyuszis magazin választása végül Dana Săvuicára esett, aki némi gondolkodás után elfogadta az ajánlatot.

Az akkor 31 éves modell kikötése az volt, hogy a fotózást az Egyesült Államokban végezzék. Honoráriuma nem volt túl nagy, 10 ezer dollár alatti összeget kapott. „Igaz, abból a pénzből akkor Romániában lakást lehetett venni” – mondta Boerescu.

Kapcsolódók

Kimaradt?