Felmérés: ezeket a pornóvideókat kedvelik leginkább a nők

Egy online felmérés szerint igen nagy a különbség a férfiak és nők ízlésében, ami a felnőtt videókra való rákeresést illeti.

Egy amerikai pornóoldal a rákereséseket vizsgálva tárta fel azt a nem túl meglepő tényt, hogy a nőket és férfiakat más hozza izgalomba a felnőtt tartalmú videókban.

Az adatokból egyértelműen kiderül, hogy a hölgyek leginkább a „leszbikus” és a „szex hármasban” kifejezésekre keresnek leginkább. A harmadik népszerű keresés a férfi férfival videókra történik, míg a sima, hagyományos férfi-nő szex csak ezután jelenik meg a listán.

Ezzel szemben a férfiak többsége a hagyományos heteró szex különböző formáit részesíti előnyben. A kereséseik között leggyakrabban a tini és az érett nő kifejezés a legnépszerűbb. Összességében a nők közül a leszbikus jelenetekre 132 százalékkal többen vágytak, mint a férfiak, a hármas szexre pedig a lekérdezettek 75 százaléka keresett rá.

Ami a celebeket illeti: a nőket és a férfiakat közel egyforma arányban érdekli aktuális kedvencük meztelen videója vagy fotója. Mindkét nem képviselőinél Kim Kardashian tavalyi meztelen képei voltak a legkeresettebbek, míg a nők Miley Cyrusra kerestek rá másodikként.

Kimaradt?