A parlamenti választásokra "hangolták" az RMDSZ honlapját

A parlamenti választásokra készülve az RMDSZ országos honlapja új funkciókkal egészült ki. Ezzel párhuzamosan megújul, és friss tartalommal jelenik meg Kelemen Hunor szövetségi elnök honlapja is.rmdsz

A kampány ideje alatt mindkét internetes felületen választásokkal kapcsolatos hírek, eseménybeharangozók és beszámolók kapnak kiemelt figyelmet.

Az RMDSZ az ország minden választókerületében, valamint a külföldi körzetekben is indít képviselő-, illetve szenátorjelölteket. A 452 jelölt listáját megyei lebontásban böngészhetik a szövetség honlapján, a kiemelt körzetekben induló jelöltek személyes profiloldalát is megtekinthetik.

Az RMDSZ egy új aloldalt is létrehozott támogatói számára. A Segíts Te is! menüpont alá folyamatosan töltenek fel a plakátokat és szórólapokat, online bannereket és maketteket, a szimpatizánsok ezeket letöltve és terjesztve segíthetnek abban, hogy a közösségünket érintő legfontosabb üzeneteinkről minél többen értesüljenek.

Az RMDSZ honlapja rövidesen kiegészül egy térképpel is, amelyen egyéni választókerületekre lebontva megkereshetik jelöltjeiket a képviselői valamint szenátori kerületekben.

A Szövetség országos honlapjának hírei, rovatai továbbra is interaktív felületet biztosítanak a kommentároknak, építő jellegű vitáknak.

Ezt a célt szolgálja az RMDSZ, illetve Kelemen Hunor szövetségi elnök Facebook-adatlapja is.

Kimaradt?