Elképesztő módon kért segítséget egy túszul ejtett floridai nő

Egyedi módját választotta egy talpraesett floridai nő a segítségkérésnek: pizzát rendelt a neten és a megjegyzés rovatban közölte, hogy túszul van ejtve, szüksége van a rendőrségre.

Három gyerekével tartotta fogva volt barátja azt a floridai nőt, aki hatalmas lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot. A hvg.hu által idézett Mashable arról számolt be, hogy a volt barát elvette a nő telefonját és egy késsel a kezében arra kényszerítette, hogy együtt menjenek el a három gyerekért az iskolába.

Ezután visszatértek a nő lakásába a gyerekekkel, és az anyának sikerült meggyőznie a férfit, hogy adja vissza a mobilját, hogy pizzát rendelhessen online. A feladott rendelés megjegyzés rovatába azt írta: "kérem segítsenek, hívják a rendőrséget", valamint, hogy "911, túszejtés, segítség!".

A Pizza Hut üzletvezetője észrevette a rejtett üzenetet és hívta a rendőrséget. A helyszínre túsztárgyaló is érkezett, amikor egyszer csak kijött a házból a túszul ejtett nő és az egyik gyereke. A másik két gyerek a kábítószer hatása alatt lévő apával maradt a házban. A férfi először nem nyitott ajtót, de 20 perc múlva meg lehetett győzni és letartóztatták. A gyerekeknek nem esett baja.

Kimaradt?