Imádott száguldani az idei legborzalmasabb autóbaleset áldozata

A sebesség megszállottja és a BMW-k szerelmese volt az a 27 éves brassói fiatalember, aki csütörtökön életét vesztette az idei év legborzalmasabb hazai autóbalesetében.

A hírtelevíziók szerint Laurenţiu Cernat testét darabokra szaggatta az a kamion, amellyel a BMW-jében ülve frontálisan ütközött Keresztényfalva és Brassó között. A fiatalember egyedül ült az autóban, és még nem tudni, miért hajtott bele a teherautóba.

Laurenţiu Cernat BMW-jéből csak egy füstölgő roncshalmaz maradt a kamionnal történő ütközés után. Az egyik szemtanú által készített videón jól hallható, ahogyan a helyszínen tartózkodók megdöbbenve ismerték fel a roncsok között az áldozat egy-egy testrészét.

https://www.youtube.com/watch?v=QS9A3z4xJcM

Facebook-oldala szerint meglehetősen öntörvényű ember volt. „My life, my rules" (Az én életem, az én szabályaim) – ez volt a jelszava. Öntörvényűsége környezete szerint abban is megnyilvánult, hogy a közlekedési szabályoknak fittyet hányva imádott száguldozni a BMW-jével.

A balesetet a kamion sofőrje viszonylag enyhe sérülésekkel megúszta. A rendőrség hamarosan kihallgatja, és megpróbálják rekonstruálni a történteket.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?