Érkezik a telefonnál is vékonyabb tévé

A Las Vegas-i CES 2015 szakkiállításon mutatta be a világ legvékonyabb televízióját a Sony, és úgy tűnik, a premier után fél évvel piacra is kerül a készülék.

Komoly meglepetést keltett az év elején a Sony azzal, hogy a jelenlegi okostelefonoknál is vékonyabb, alig fél centiméteres televíziót mutatott be. A 4K képmegjelenítésre képes, 55, 65 és 75 colos méretben elérhető X900C tévéről most kiderült, hogy nyáron kerül a piacra. A készülék áráról egyelőre semmit nem közölt a cég, de egészen biztos, hogy hazai pénztárcával mérve (és egy tévéhez képest) drága lesz az újdonság - írja a HVG.

Az X900C amellett, hogy a Sony saját triluminos technológiáját tartalmazza, egy színkorrekciós funkciót is kapott, ami sokkal reálisabb vizuális élményt biztosít. Mindemellett a készülék az Android TV-vel is együttműködik, így egy megfelelő okostelefon segítségével akár hang alapján is kereshetünk, a játékosok szívét pedig valószínűleg az melengetheti a legjobban, hogy a cég ultravékony televízióján is elérhető lesz a PlayStation Now streaming játékos szolgáltatás.

Kimaradt?