Egyetlen honlapon a retró játékok gyűjteménye

Ha nosztalgiázni támad kedvünk a mai szemkápráztató játékok világában, érdemes felkeresni ezt a honlapot, csak azután nehogy ott ragadjunk.

Konkrét játékcím alapján is kereshetünk, vagy egyszerűen csak találomra választunk az ábécérendbe szedett játékokból – nem lesz olyan játék, amelyet ne találnánk meg itt. További segítség a választáshoz, hogy a játékoknál értékelést is láthatunk, így a gyengébbekkel akár ne is foglalkozzunk, bár azért az értékelés elég szubjektív - írja a HVG.

Ha valamelyik nézőképre kattintunk, egy új oldal tűnik fel, amelyben segítséget kapunk a játék vezérléséhez, majd a Play the game gombra kattintva már bele is vethetjük magunkat a 8 bites világba. természetesen a játék hangjai is a régi időket idézik. A játékokat teljes képernyőn is játszhatjuk, megoszthatjuk, kedvenceink közé tehetjük, sőt még kommentet is írhatunk hozzá.

Az oldalt ingyen és bármiféle regisztráció nélkül használhatjuk, azonban ha regisztrálunk, akkor bármikor elmenthetjük a játékállást, és később onnan folytathatjuk.

Kimaradt?