Egy libanoni milliárdos feleségét szerette el Fabregas

Kipakolt a sajtónak Cesc Fabregas új barátnőjének, Daniella Semaannak a volt férje, aki pénzsóvár ribancnak nevezte két gyereke anyját, akitől közben el is vált hűtlensége miatt. Az FC Barcelona labdarúgója és szerelme a nyáron buktak le, amikor a nizzai strandon nyilvánosság előtt enyelegtek.Cesc-Fabregas-Daniella-Semaan

Az ingatlan üzletekben utazó, állítólag milliárdos vagyonnal bíró libanoni üzletember, Elie Taktouk egy angol tévéműsorban beszélt a botrány részleteiről. Mint elmondta, kíváncsiságból olvasta el augusztusban az egyik bulvárlapban a korábban a londoni Arsenalban játszó Cesc Fabregasról és titokzatos barátnőjéről szóló cikket. Csakhogy legnagyobb döbbenetére, számára egyáltalán nem volt titokzatos az új barátnő kiléte: az ugyanis nem más volt, mint a felesége, Daniella, aki egy nizzai strandon nevetgélt Fabregas mellett heverészve egy napozóágyon.

elie taktouk-daniella semaan„Teljesen összetörtem, hónapokra sokkolt a hír" – idéz az interjúból a Sun. „El voltam keseredve, de már meg sem próbáltam visszaszerezni. Ahogy megláttam azokat a képeket, rögtön megundorodtam tőle, visszataszítónak találtam, amit tett.”

Mr. Taktouk azért is lehetett annyira felháborodva, mert nem sokkal korábban még a harmadik közös gyermeküket tervezgették Daniellával, akivel 1998-ban házasodtak össze Libanonban. Most pedig Fabregas Daniella és Elie fiának és lányának mostoha apja.

„Nem vagyok rajta meglepődve, hogy mit tett Fabregas, és már egyáltalán nem érdekel" – mondja a felszarvazott exférj, akinek azért van véleménye a dologról. „Huszonöt éves és teljesen bolond, Daniella pedig vele tartott. De csak addig marad vele, amíg lesz pénze, és amíg híres lesz. Az pedig nem tart örökké. Ő nem egy David Beckham.”daniella-semaan

Fabregas a nyári labdarúgó Európa-bajnokság előtt még Carla Garcíával romantikázott Ibizán, az aranyéremmel záruló kontinensviadal után pár nappal viszont már Daniellát ölelgette Nizzában. A hölgy azóta hivatalosan is elvált Taktouk úrtól, akitől havonta 2500 font (kb. 14 ezer lej) gyermektartási díjra számíthat (az alku 10 000 fontról indult...)

Kimaradt?