Tarolni szeretne a választásokon az RMDSZ baróti szervezete

Baróton kétharmados többséget szeretne szerezni az RMDSZ a jövő évi önkormányzati választásokon. Emellett pedig együttműködésre és békére törekednek a többi magyar politikai párt erdővidéki szervezeteivel, hangzott el az RMDSZ baróti szervezetének tisztújító közgyűlésén.

A helyi művelődési házban, több mint 120 személy részvételével megszervezett kedd esti tisztújító gyűlésen a baróti polgármestert, Lázár-Kiss Barna Andrást választották a szövetség helyi elnökének, akinek munkáját Pál Szilágyi Zoltán ügyvezető elnök és a 26 tagú választmány segíti. E testületben helyet kapnak a város, az ahhoz tartozó falvak, az ifjúság és a hamarosan megalakuló nőszervezet képviselői is. 

Az RMDSZ háromszéki elnöke, Tamás Sándor rámutatott: a tisztújítás azt jelenti, hogy valamire készülnek, nemcsak a választásokra, hanem az elkezdett munka folytatására, megtervezésére. „Közel 12 év után sikerült Baróton RMDSZ-es polgármestert választani, azóta látszik a nyugodtabb munka, a közös

Lázár-Kiss Barna András kifejtette: jó irányba haladnak, amit az elmúlt három év is bizonyít. „Eddig és ezután is mindent megteszek azért, hogy a magyar politikai pártok között együttműködés, béke legyen. A baróti RMDSZ új választmányában helyet kapnak a fiatalok és a nők is. Kiemelt célunk, hogy a jövő évi helyhatósági választásokon kétharmados többséget szerezzünk, amely biztosítani tudja a város további fejlődését”, mondta az baróti RMDSZ új elnöke. 

Kimaradt?