Százötvenöt évet kaphat a magyar szexrabszolgatartó Amerikában

Emberkereskedelemért és zsarolásért ítéltek el Miamiban egy homoszexuális férfiakat szexrabszolgaságra kényszerítő, 25 éves magyar férfit. Az amerikai törvények szerint akár 155 évet is kaphat.

A férfi, két másik magyar férfival együtt Florida Miami-Dade megyéjében egy lakóházban kényszerítették prostitúcióra a fiatal férfiakat, akik akár napi 20 órát is dolgoztak. Három áldozatukat Magyarországon ismerték meg a GayRomeo.com randiportálon, illetve a Facebookon keresztül.

A három, huszonéves fiatalt először 2012-ben vitték New Yorkba, ahol egy egyszobás lakásban kellett szexuális szolgáltatásokat nyújtaniuk, vagy webkamera előtt szerepelniük. A lakásban olykor nyolcan voltak összezsúfolva.

A futatók elvették áldozataik útlevelét, és ha nem voltak hajlandók dolgozni, akkor megfenyegették őket, de még Magyarországon maradt családtagjaikat is. Az egyik férfit már egyszer elítélték, de , hogy végül mennyit kap, június 2-án derül majd ki. Az biztos, hogy minimum 21 évet kell ülnie, de akár 155 évre is ítélhetik.

Kimaradt?