X-Faktor: Antal Timi úgy érzi, sikerülni fog

A bánffyhunyadi Antal Tímea céltudatos személyiség. Korábban már kétszer jelentkezett a Megasztárba, mindkét esetben a középdöntők során kellett elbúcsúznia a műsortól. Most azonban bejutott a legjobb tizenkét énekes közé az X-Faktorban. Magával vitte kabaláit is.

„Mindig rajtam van egy ezüst bokalánc, amin egy hangjegy alakú medál van. Ez azért különleges számomra, mert a kedvenc unokatestvéremtől kaptam a ballagásom alkalmából. Eddig még mindig szerencsét hozott nekem, hiszen sikerült az érettségim, és az X-Faktorba is bekerültem. A barátnőimtől pedig egy plüssmalackát kaptam, hogy ez hozzon nekem szerencsét a műsorban. Mind a két tárgy itt van velem” – mondta a sorry! magazinnak Antal Tímea, akinek mentora, Malek Miklós azt hiányolta eddigi előadásaiban, hogy nem látott rajta elég érzelmet.timi

„Nehéz ez a helyzet számomra, hiszen amikor felléptem a színpadra, mindig arra koncentráltam, hogy jól énekeljek, és valóban egy kicsit elfeledkeztem arról, hogy átéljem a produkciót. Az énekórákon is rengeteget dolgozunk azon, hogy a nézők is lássák, milyen érzelmek rejlenek bennem. Szeretném magam megmutatni az embereknek. Tudom, hogy egyedül nem feltétlenül sikerülne, azonban annyian vannak körülöttem, hogy érzem, együtt sikerülni fog! Bízom benne, hogy még inkább megszeretnek majd az emberek, hiszen értük élek, nekik éneklek” - tette hozzá a fiatal énekes.

Kimaradt?